Corona.steffie.nl: het coronavirus eenvoudig uitgelegd

Voor mensen met een verstandelijke beperking is de informatie rondom het coronavirus soms moeilijk te volgen. Speciaal voor die doelgroep is er nu de website corona.steffie.nl . Hierop legt uitleghulp Steffie moeilijke informatie over het nieuwe coronavirus op een eenvoudige manier uit. Ook voor jonge kinderen of mensen die niet goed kunnen lezen, kan zo’n eenvoudige uitleg fijn zijn. Mijn zoontje (7) bekeek het filmpje in ieder geval met veel belangstelling.

Steffie beantwoordt vragen als: Welke symptomen kan je verwachten als je het virus krijgt? Hoe zorg je ervoor dat je zelf en anderen niet ziek worden? Ook komen onderwerpen als het wassen van je handen op een juiste manier en het maken van een dagindeling aan bod.

Een gedachte over “Corona.steffie.nl: het coronavirus eenvoudig uitgelegd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *